Entrance Oy

Luotettavaa akkukauppaa jo vuodesta 1988

Entrance Oy on perustettu Suomessa vuonna 1988 ja toimii maahantuojana amerikkalaisille suljetuille Power-Sonic®-lyijyakuille. Yrityksen toiminta-alueena on Suomi, jonka lisäksi akkuja toimitetaan Viroon, Venäjälle, Ukrainaan sekä Valko-Venäjälle.

Varastoimme Suomessa suuria määriä Power-Sonicin eniten valmistamia akkumalleja ja kykenemme erittäin nopeisiin toimituksiin. Akut ovat noudettavissa toimipisteestämme Helsingin Pikku-Huopalahdesta tai voimme toimittaa ne haluamaanne paikkaan. Erikoisemmat mallit pystymme toimittamaan nopeasti Power-Sonicin Euroopan varastoista Englannista ja Ranskasta.

Asiakkaitamme ovat mm. energia- ja öljy-yhtiöt, sairaalat, varustamot, lentokentät, rakennusliikkeet, kiinteistöhuollon ammattilaiset, armeijat sekä myös kotitaloudet.

Pyrimme aina asiakkaan tarpeen mukaisiin toimitusaikoihin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Tarjoamme myös oman sekä valmistajan asiantuntevan taustatuen teknisissä kysymyksissä.

Tuotteet-sivuilta löytyy tuotevalikoimamme, lisätietoa akkujen teknisistä yksityiskohdista sekä sieltä saa ladattua akkumallien tekniset esitteet. Tiedostot-sivuilta saa ladattua Power-Sonic-akkuihin liittyvät tekniset käsikirjat, kuljetusasiakirjat maa-, meri- ja ilmakuljetuksille,  käyttöturvallisuusasiakirjat sekä muut sertifikaatit.

Yrityksemme on lyijyakkujen maahantuojana kierrätysvelvollinen (tuottajarekisterinumero PIRELY/7/07.00/2015), joten otamme vastaan veloituksetta kaikki käytöstä poistetut lyijyakut. Akut voidaan toimittaa Pikku-Huopalahden toimipisteeseemme, josta ne toimitetaan kierrätykseen. Tarvittaessa noudamme veloituksetta suuremmat kierrätettävien akkujen erät ja teemme kierrätystodistuksen meille toimitetuista akuista.